En resa till Thailand

Thailand är många svenskars favoritresmål. Många svenskar reser till Thailand år efter år för att ta del av det fantastiska klimatet, kulturen och njuta av en riktig solsemester. Vissa passar på att shoppa i Thailand medan andra rider på elefanter och tar sig ut på det vackra azurfärgade havet. I Thailand finns det mycket att göra och det är minst sagt en erfarenhet att resa till Thailand. Många passar dessutom på att backpacka i landet och om man inte själv har rest till Thailand kan det vara svårt att förstå vad det egentligen handlar om. När du väl har varit i Thailand kommer du sannolikt att bli lika frälst som alla andra.

thailand-180828_960_720 (1)För att resa till Thailand så billigt som möjligt krävs det att man är ute i god tid och bokar. Då kan man få biljetterna riktigt billigt. Att boka biljetter till Thailand spontant kan vara väldigt dyrt men det finns möjlighet att få schyssta priser även där. Boende och leva i Thailand är väldigt billigt och det finns hostels som du kan sova på för under 20 kronor per natt. Då kan du dock räkna med att standarden är därefter. Ju mer du planerar din resa till Thailand desto bättre kommer den att bli. Rekommenderad reslängd är minst två veckor. Anledningen är att det tar ganska många timmar i flygstolen innan dess att du anländer till Thailand.

Om du har möjlighet att stanna längre ska du givetvis göra det. Alla nätter behöver inte spenderas på ett femstjärnigt hotell och res gärna omkring för att se hur det ser ut runt omkring. Det finns många ställen man kan besöka i Thailand utöver huvudstaden och oavsett vem du reser med kommer det garanterat att bli en resa som du aldrig kommer att glömma. Svenskar älskar helt enkelt att resa till Thailand.