Boka svenskt i Thailand

Thailand är ett land långt borta och det kan kännas både pirrigt och spännande samt skrämmande att resa dit. Man kan komma att sakna det som är skandinaviskt och Thailands levnadsstandard lever inte alltid upp till den svenska levnadsstandarden. Lösningen på det är givetvis att boka svenskt i Thailand. bangkok-2251490_960_720Faktum är att det är fullt möjligt. Då bokar du in dig på ett skandinaviskt gästhus. Oftast är detta ett svenskt hem i Thailand och du har därmed möjlighet att bo med svenskar. Givetvis fungerar det som ett hotell och du får ett eget rum med mera. Du behöver inte heller umgås med dina värdar och det är inte alltid de bor i samma hus. Fördelen är dock att du i och med detta alltid kan fråga någon på ditt eget språk.

Dina värdar är ofta mycket villiga att hjälpa dig och berätta för dig hur du på bästa sätt tar dig runt i området, var du äter och hur du gör för att boka aktiviteter. Det kan därmed inte bli enklare än så när du är ute och reser och det är en fantastisk trygghet. Om du reser med barn som är kräsna i maten är detta även ett fantastiskt alternativ. Då blir du serverad skandinaviskt husmanskost på gästhuset och det kommer därmed inte vara några större problem. Ofta finns även kök tillgängligt så att du kan laga maten på egen hand.

Att bo med värdar är ett alternativ som inte allt för många vågar testa, men de som gör det kan aldrig mer tänka sig att bo på ett annat sätt. När du är intresserad av att lära känna nya människor och ta del av andra kulturer på ett sätt som är både tryggt och bekvämt så är detta ett måste för dig. Testa att bo i gästhus du också.