Alternativa boenden i Thailand

Många som reser utomlands vill bo billigt och bryr sig inte alltför mycket om boendet samtidigt som det är viktigt med vissa bekvämligheter, till exempel balkong, eget rum och toalett. En del kan även vilja tvätta på resan och ha möjlighet att laga mat i ett kök. Det är mycket svårt att åstadkomma när man bokar ett vanligt hotell. Givetvis finns möjligheterna men det är enklare om man redan från start ställer in sig på ett annorlunda boende.

thailand-55741_960_720Annorlunda boenden innebär inte på något sätt att du behöver dra ned på standarden. Det är vanligt att boka in sig med thailändska familjer. Thailändska hem är otroligt gästvänliga och b&b finns det gott om i Thailand. Det innebär bed and breakfast, alltså säng och frukost och du kan även boka långtidsboenden på många b&b. På så sätt har du chansen att lära känna en thailändsk familj och även få helt fantastiska värdar. Många som väljer denna typ av boende får vänner för livet samt upplevelser som de aldrig kommer att glömma. Du får chansen att dyka in i den thailändska kulturen på ett sätt som du aldrig har gjort förut.

Du bör vara medveten om att det alltid är billigare att boka boende på plats i Thailand. Alla hotell och vandrarhem är dyrare på internet och om du väljer att boka på plats istället kommer du att spara väldigt mycket pengar. Det kan vara klokt att boka ett boende de första dagarna du är där så att du känner att du har en plats att landa på efter din långa flygresa. Boka därför in dig på ett mer lokalt boende. De håller ofta mycket hög standard samtidigt som du får chansen att träffa andra likasinnade människor och dessutom få vänner för livet. Det blir en upplevelse som du aldrig kommer att glömma.

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *